Victoria Milan

victoria milan
Laatst ge-update: 21-07-2021

Victoria Milan is Europa’s snelst groeiende datingsite voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. Of u nu een onschuldige webflirt, een one night stand, of een langdurige affaire zoekt, Victoria Milan biedt u een anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Ben jij klaar voor spanning en romantiek?

4.4/5
Gebruikers ervaringen

Wat is Victoria Milan?

Uit recent onderzoek is gebleken dat meer dan 30% van de mensen die zich inschrijven op datingsites, liegt over hun relatie status. Mensen die vreemd willen gaan, willen hun huidige relatie niet op het spel zetten. Juist voor deze mensen is Victoria Milan bedoeld. Victoria Milan is speciaal ontworpen voor gehuwde, verloofde, samenwonende, en anderszins gebonden mannen en vrouwen. Het grootste voordeel van VM is dat mensen hier niet hoeven te liegen over hun relatiestatus.

Veel van de leden zijn op zoek naar een minnaar of minnares die ver uit hun woonplaats woont. Maar het kan ook zijn dat u juist iemand in de buurt zoekt. Schroom dus vooral niet om aan te geven in wat voor relatie u zich momenteel bevindt, en maak duidelijk naar wat voor affaire u op zoek bent. Victoria Milan heeft een enorm netwerk van geregistreerde leden in Nederland en België

100% anoniem en discreet

Als lid van onze spannende datingsite bent u altijd anoniem. Om u in te schrijven bij ons hoeft u geen gevoelige informatie te verstrekken. U hoeft geen adres of telefoonnummer in te vullen. Dit zorgt er voor dat u dus 100% anoniem blijft en onze website anoniem kan gebruiken. U hoeft alleen maar een gebruikersnaam te maken en een anoniem email adres te gebruiken. U kunt bij een gratis dienst als Gmail of Yahoo gratis een email adres aanmaken. Met onze nieuwe mobiele versie kunt u tevens overal gemakkelijk gebruik maken van uw profiel, en zo discreet mogelijk blijven.

Aanmelden bij Victoria Milan

Het aanmaken van een anoniem profiel is binnen enkele minuten gratis gedaan. Je hoeft alleen het inschrijfformulier in te vullen. Zo geef je aan of je een man of vrouw bent, in wat voor relatie je zit, of je geïnteresseerd bent in mannen, vrouwen of beide. En je moet natuurlijk een email adres hebben. Maar er zijn genoeg gratis aanbieders voor een email adres. Zo kan je snel en gratis een anoniem email adres bedenken. Als je alles hebt ingevuld, moet je alleen nog even akkoord gaan met de voorwaarden en vervolgens wordt je naar je eigen profiel gebracht. Waar je je foto’s kunt uploaden en het profiel verder kunt invullen.

Wat zijn de premium mogelijkheden?

Als je je als vrouw aanmeld op Victoria Milan, heb je gratis toegang tot een premium account. Ze doen dit om meer vrouwelijke leden aan te trekken. Zo is het helaas niet mogelijk voor mannen om een gratis premium account aan te maken. Mannen die geen premium account hebben kunnen alleen de gratis standaard functies gebruiken zoals, een eigen profiel aanmaken, profielen van anderen en foto's bekijken, profielen opslaan als favoriet, knipogen versturen, en je bent gegarandeerd van anonimiteit.

Als man wil je ook graag ongelimiteerd berichten versturen, dit kan alleen als je overstapt naar een Premium lidmaatschap. Met een premium lidmaatschap kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site. Zoals, alle gratis functionaliteiten, zoekopdrachten bewaren, ongelimiteerd privé-berichten sturen, gebruik maken van de live chat, zien wie er geïnteresseerd is in je, en natuurlijk je profiel anoniem maken met de verschillende tools die er beschikbaar zijn en volledig gebruik maken van de App.

Hoe kan ik mij aanmelden bij VM?

Aanmelden is heel simpel, je kan met onderstaande knop een account aanmaken bij Victoria Milan. Je hoeft alleen maar de gegevens in te vullen die gevraagd worden. Die hebben wij hierboven al beschreven. Na het aanmaken van een GRATIS account kun je alvast op zoek gaan naar de perfecte match. Heb je iemand gevonden, en wil je daar mee in contact komen? Dan kan dat als vrouw helemaal gratis. Maar wil je als man privé berichte sturen of je berichten lezen van mensen die jouw interessant vinden heb je een premium account nodig.(Geld alleen voor mannen).