Qupid Review

Laatst ge-update: 22-09-2022

Qupid is bedoelt voor mensen vanaf 18 jaar en ouder, die op zoek zijn naar een spannend afspraakje. Met ruim 150.000 leden is dit een van de grootste sexdating sites van de Benelux. 100% zeker dat er ook een match voor u tussen zit!

3.7/5

Wat is Qupid?

Qupid is een erotische datingsite. Op deze datingsite zijn duizenden mannen en vrouwen actief die allemaal op zoek zijn naar een spannend contact. Of u nu op zoek bent naar een avontuurtje voor één keer, of naar een vaste friend with benefits. Hier komt u zeker aan uw trekken.

Is Qupid 100% anoniem en discreet?

Uw persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en niemand heeft toegang tot uw persoonlijke gegevens behalve uzelf. Deze website wordt beheerd door GWA Limited. De persoonlijke informatie van gebruikers van de producten en diensten van GWA Limited wordt met zorg en veiligheid behandeld. GWA Limited voldoet aan de wetgeving inzake gegevensbescherming. De website heeft een veilige SSL verbinding.

U kunt een fictieve naam opgeven bij registratie. Zo blijft u toch anoniem en wanneer u zich veilig voelt kunt u meer details verstrekken over u als persoon. Maar dat is geheel aan u zelf.

Gratis tegen premium mogelijkheden?

Om andere leden op Qupid.nl berichten te kunnen sturen, moet je eerst credits kopen. U vindt deze punten op onze website onder het kopje "Punten kopen". Een puntenpakket is een pakket dat u koopt en dat meerdere punten bevat, hoe meer punten u koopt, hoe goedkoper de prijs per punt. Het versturen van een flirt kost ook één credit. Een wink kan kosteloos worden verstuurd.

  • CreditPack 8, kosten € 12,50
  • CreditPack 20, kosten € 27,50
  • Creditpack 40, kosten € 50,00
  • CreditPack 100, kosten € 110,00
  • CreditPack 225, kosten € 225,00

Helaas is het dus niet mogelijk om Gratis iets te doen op de website. Een account aanmaken is wel gratis, maar u kunt dan verder niets.

Waar kan ik mij aanmelden bij Qupid?

Aanmelden is vrij simpel en binnen een paar minuten geregeld. je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden, en je email adres in te vullen. Een gebruikersnaam te kiezen. Je ontvangt een bevestigingsmail en zodra je die hebt bevestigd kun je gelijk beginnen met het vinden van een geschikte match. Met onderstaande knop brengen wij je naar Qupid en kun je gratis een account aanmaken.