Parship

Laatst ge-update: 21-07-2021

Parship.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

4.4/5
Gebruikers ervaringen

Wat is parship?

Parship is een datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een partner. Het overgrote deel van de singles die bij ons zijn ingeschreven heeft een opleiding op academisch of HBO-niveau. De meeste ingeschreven leden zijn 30 jaar of ouder. Mensen die zich inschrijven bij parship weten heel goed waar zij naar op zoek zijn. Ze willen niet langer wachten tot ze hun prins op het witte paard tegen komen, en nemen liever zelf het touw in handen. Singles die wat minder serieus op zoek zijn kiezen vaak voor een gratis alternatief in online dating. Herkent u zich in deze omschrijving? Meld u dan aan en probeer Parship gratis..

Gratis aanmelden bij Parship.

Aanmelden bij Parship is gratis, maar dan heb je wel beperkte mogelijkheden. Maar zo is het wel mogelijk om vertrouwd te raken met de website en mogelijkheden die er zijn voor het vinden van de perfecte partner. Met een gratis account heb je de volgende mogelijkheden:

  - Foto's bekijken.
  - 9 Foto's toevoegen.
  - Interesse berichten versturen.
  - En gebruik maken van de zoekfunctie.

Wanneer je een match hebt met een van de leden, en je wilt er mee in contact komen. Dan zal je een abonnement moeten nemen. Als lid met een abonnement Heb je naast bovenstaande mogelijkheden ook nog deze mogelijkheden:

  - Tekstberichten versturen.
  - Reageren op berichten.
  - Zoekfunctie zonder limiet gebruiken.
  - En je kunt gebruik maken van de Parship app.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Maar dit zijn de belangrijkste.

Wat kost een lidmaatschap?

De verhouding tussen mannen en vrouwen op Parship is goed te doen. Ongeveer 52% is vrouw, en 48% is man. Dit houd in dat er iets meer vrouwen dan mannen ingeschreven zijn. Dit betekent ook dat de kans voor een man groter is om een partner te vinden. De leden zijn over het algemeen allemaal hoog opgeleid. Dat Parship werkt blijkt uit het hoge slagingspercentage, dat is maar liefst 38%. Wat inhoud dat ongeveer 1 op de 3 ingeschreven leden de perfecte partner vinden. Ook zijn ze aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

6 maanden lidmaatschap kost € 44,90 per maand.
12 maanden lidmaatschap kost € 39,90 per maand.
24 maanden lidmaatschap kost € 24,90 per maand.

U kunt betalen met iDeal, Paypal, of credit card.

Gratis Parship proberen?

Je wilt je gratis aanmelden bij parship? Je bent er echt klaar voor om gelijkgestemde en hoger opgeleide mensen te ontmoeten? Dan kan je je via ons aanmelden voor een gratis account. Wanneer je tevreden bent met het aanbod en mogelijkheden van hun platform, kun je snel een gratis account aanmaken en de persoonlijkheidstest doen. Daarna vind het systeem de matchen die echt bij jouw passen.