Ondeugend daten

ondeugend daten review
Laatst ge-update: 22-07-2021

Op Ondeugend Daten kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo ombouwen. u houdt dus zelf de touwtjes in handen zelfs wanneer u toe bent aan een afspraak in het echte leven.

3.6/5
Gebruikers ervaringen

Wat is ondeugend daten?

Ondeugend daten is bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder die op zoek zijn naar een leuke date, relatie, of vriendschap. Dus eigenlijk kun je op deze website terecht voor alles waar je naar kunt zoeken. Je kunt hier terecht voor een erotische date, maar ook als je echt op zoek bent naar vriendschap of een relatie. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Ondeugend daten maakt het je een stuk makkelijker om gelijkgestemde mensen te vinden en hier snel contact mee te leggen. Op zoek naar een spannende date voor jezelf of jullie beiden, op Ondeugend Daten vind je altijd wat je zoekt! Ook stellen kunnen zich hier aanmelden om hun seksleven wat spannender te maken. Zo is er dus voor iedereen wel een date te vinden.

Veilig, discreet, en anoniem.

Je kunt zolang als dat je zelf wilt anoniem blijven. Je hoeft namelijk niet je eigen echte naam en gegevens in te vullen. Je krijgt zelfs een eigen ruimte op de website waar je dus intern berichten kunt beantwoorden of sturen. Er zijn genoeg aanbieders van gratis email adressen, je kunt dus altijd een gratis email adres aanmaken. Op deze manier hoef je niet je echte mail adres te gebruiken waardoor je dus volledig anoniem blijft. Blijf anoniem zolang jezelf wilt. Je e-mailadres blijft altijd geheim voor andere leden. Het tempo bepaal je zelf! Vind in no-time jouw droomdate!.

Wat zijn de premium mogelijkheden?

Wat zijn de voordelen met een premium account tegen een GRATIS account? Ondeugend daten heeft 2 soorten accounts, een gratis account, en een premium account. Zoals bij zoveel datingsites heb je beperkte mogelijkheden als je met een gratis account op zoek gaat naar een date. Maar wat kun je met een gratis account? Natuurlijk is er ook een premium account. Met een premium account kun je alles wat hier boven staat. Maar je hebt dan ook nog meer extra mogelijkheden. Maar wat zijn dan de voor delen met een premium account?

Gratis account:

– Gratis profiel aanmaken
– Profielen bekijken
– FotoZapper matches bekijken
– Knipogen sturen
– Foto’s plaatsen
– Hoofdfoto’s bekijken

Premium account:

– Gratis profiel aanmaken
– Profielen bekijken
– FotoZapper gebruiken
– FotoZapper matches bekijken
– Verzonden berichten altijd leesbaar
– Knipogen sturen
– Persoonlijke berichten sturen
– Foto’s plaatsen
– Hoofdfoto’s bekijken
– Extra foto’s bekijken
– Laatste bezoekers bekijken
– Berichten lezen

Wat kost een premium account?

Je kunt een aantal keuzes maken wanneer je besluit een premium account aan te schaffen. Hoe meer maanden u van te voren koopt, hoe goedkoper de VIP toegang wordt. U kunt uiteraard een abonnement op elk gewenst moment stopzetten of wijzigen.

De actuele prijzen voor VIP-toegang:

1 maand VIP € 24,99 /mnd
2 maanden VIP € 19,99 /mnd
4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Waar en hoe kan ik mij aanmelden?

Met onderstaande knop kunt u zich GRATIS aanmelden bij Ondeugend Daten. U kiest als eerst een gebruikersnaam, een wachtwoord, een email adres, En u geeft aan wat voor e-mails hun je mogen sturen. Vervolgens krijg je een bevestigings mail. Na deze stappen is je account actief en kun je direct beginnen met het zoeken naar een geschikte partner.